Laisha_Fly
Thymoquin_Fly

מה כל כך מרגש בכרוב כבוש? סדנה מעשית להכנת ירקות פרוביוטיים בבית

מדוע כדאי לצרוך כרוב כבוש באופן יומיומי וכיצד זה תורם לבריאות? סדנה מעשית להכנת ירקות פרוביוטיים בבית

ירקות כבושים ובמיוחד כרוב כבוש –

דרך נפלאה לצרוך כמות מכובדת של חיידקים פרוביוטיים שנוצרים באופן טבעי מעצם תהליך התסיסה. המזונות המותססים לא רק משפרים את מאזן החיידקים הטובים בגופנו ומגבירים את החיסוניות הכללית שלנו, הם גם משפרים את תהליך העיכול.

מדוע כדאי להכין ירקות מותססים בבית?

בהכנת מזון תעשייתית כל המזון הארוז והמשומר עובר עיקור (פיסטור) מה שמבטל את כל היתרונות הבריאותיים של התססה. מרבית הירקות המשומרים נעשים בצורה אחרת של החמצה תעשייתית שלא נותנת את הטעם הייחודי של המזונות המותססים וגם לא את היתרונות הבריאותיים.

בסדנה נלמד

–          על מזונות מותססים ועל תפקיד החיידקים בגופנו

–          מה הכוונה "פרוביוטיקה טבעית תוצרת עצמית"

–          על קדירת חמר מסורתית ויתרונותיה לעומת כבישת כרוב בצנצנת.

–          נכין יחד קדירה מלאה כל טוב בסדנה מעשית שלב אחר שלב…..

את הסדנה תעביר גליה עזרן מטפלת בכירה ברפואה איורוודית.

במהלך חודש פברואר נקיים שתי סדנאות:

2.2  יום שישי שעה 10:00 בעין עירון (ליד פרדס חנה)

23.2 יום שישי שעה 10:00 במשק שוורצמן במושב נטעים

הסדנה בעלות של 100 ₪.

לרוכשים קדרת כבישה "פרמנטה" של ג'מוקה הסדנה במתנה.

אם אתם כבר החלטתם שאתם רוצים לרכוש קדירה מוזמנים לבצע תשלום עבור קדירה ולרשום לנו בהערות לאיזו מבין הסדנאות אתם מעוניינים להגיע. אנחנו נביא לכם את הקדרה לסדנה.

לא בטוחים? שלמו רק על הסדנה. במידה ובמהלך הסדנה תחליטו לרכוש את הקדרה, נקזז לכם את עלות הסדנה, כך שתוכלו ליהנות מההטבה.

על קדירת כבישה "פרמטה" של ג'מוקה:

לקדרה מבנה ייחודי היוצר תנאים אידאלים לכבישה, ללא מגע חמצן (אנארובי), תוך הפעלת לחץ על הירקות הכבושים  בדומה לאופן בו נכבשו ירקות לפני מאות ואלפי שנים בסין ובאירופה.

קדירת הכבישה "פרמנטה" עשויה באיכות הגבוהה ביותר, מחמר ייחודי עשיר בצורן, שלאחר שריפה ב-1200 מעלות, מקבל קשיות של אבן.

הקדרה מצופה בגלזורה שאינה מכילה מתכות כבדות (בבדיקת ובאישור מכון התקנים) האוטמת את הקדרה למעבר אוויר ולחות במשך תהליך הכבישה.

צרו קשר עם גליה עזרן



    * שדות חובה