supherb_Fly
supherb_Fly

סדנה - הכנת גבינות טבעוניות

טכניקה מעניינת שפיתחה הגר לביא להכנת הגבינות. התהליך מתחיל בהכנת נוזל פרוביוטי עשוי מדגנים מונבטים, הנותן טעם חמצמץ של גבינה, משמר ומזין מאוד, הופך את הגבינות לארוחה של ממש. יום שישי 13.4.18, גבעתיים. כתובת מדויקת תנתן לנרשמים

צילום: הגר לביא

זוהי הזמנה למפגש בו משתפת הגר לביא את אופן ההכנה של גבינות טבעוניות מפנקות ומזינות ועוד;

#חמאה שני סוגים
#יוגורט ביו פרוביוטי
#גבינות רכות וקשות
#לאבנה
#מוצרלה מותכת וכדורים
#פרמז'ן

נעבור על שלבי ההכנה, המרכיבים, היתרונות והסגולות
בצירוף חוברת עם המתכונים וההסברים
וכשהכל יהיה מוכן… נשב לסעודה!

אורך הסדנה כשעתיים וחצי עד 3 – שעת סיום משוערת ב13:00

לפרטים והרשמה: הגר 0545855586

עלות הסדנה 260₪ כולל הארוחה

בשמחה ובאהבה

מצגת של הגבינות שיוכנו

כתבה ב"כלכליסט"

"ברחבי הארץ מתקיימות שלל סדנאות להכנת גבינות טבעוניות. אחת מהן היא "כל טוב טבעוני עלי אדמות", שמעבירה הגר לביא, שחיה בקהילה האקולוגית אדמה בגליל (260 שקל לסדנה של שעתיים וחצי, ברחבי הארץ). היא מלמדת טכניקה מעניינת שפיתחה בעצמה להכנת הגבינות: "התהליך מתחיל בהכנת נוזל פרוביוטי עשוי מדגנים מונבטים, שפיתחה תזונאית הוליסטית אמריקאית. אני מלמדת איך מכינים את הנוזל, והוא מה שיוצר את תהליך הגיבון. הוא גם נותן טעם חמצמץ של גבינה, משמר ומזין מאוד, הופך את הגבינות לארוחה של ממש". על בסיס הנוזל הזה לביא מסבירה איך להכין לאבנה, מוצרלה, גבינות קשות ועוד, ובסוף, כמובן, אוכלים הכל."