Nikui_Fly
Thymoquin_Fly

סדנת הכנת גבינות טבעוניות

לדעת להכין לבד גבינות טבעוניות משגעות - חמאה, גבינות רכות, יוגורט, לאבנה, מוצרלה, פרמז'ן - הכל, כולל חוברת מתכונים!

צילום: הגר לביא

זוהי הזמנה לסדנה חווייתית, עיונית ומעשית שמעשירה את המטבח ומזינה את הגוף והנשמה. מפגש בו משתפת הגר לביא את אופן ההכנה של גבינות טבעוניות מפנקות ומזינות ועוד;

#חמאה שני סוגים
#יוגורט ביו פרוביוטי
#גבינות רכות וקשות
#לאבנה
#מוצרלה מותכת וכדורים
#פרמז'ן

נעבור על שלבי ההכנה, המרכיבים, היתרונות והסגולות
בצירוף חוברת עם המתכונים וההסברים
וכשהכל יהיה מוכן…נשב לסעודה!

22.12.17 אורך הסדנה כשעתיים וחצי עד 3 – שעת סיום משוערת 13:00

לפרטים והרשמה: הגר 0545855586

עלות הסדנה 260₪ כולל הארוחה

בשמחה ובאהבה

מצגת

קישור לכתבה ב"כלכליסט"

"ברחבי הארץ מתקיימות שלל סדנאות להכנת גבינות טבעוניות. אחת מהן היא "כל טוב טבעוני עלי אדמות", שמעבירה הגר לביא, שחיה בקהילה האקולוגית אדמה בגליל (260 שקל לסדנה של שעתיים וחצי, ברחבי הארץ). היא מלמדת טכניקה מעניינת שפיתחה בעצמה להכנת הגבינות: "התהליך מתחיל בהכנת נוזל פרוביוטי עשוי מדגנים מונבטים, שפיתחה תזונאית הוליסטית אמריקאית. אני מלמדת איך מכינים את הנוזל, והוא מה שיוצר את תהליך הגיבון. הוא גם נותן טעם חמצמץ של גבינה, משמר ומזין מאוד, הופך את הגבינות לארוחה של ממש". על בסיס הנוזל הזה לביא מסבירה איך להכין לאבנה, מוצרלה, גבינות קשות ועוד, ובסוף, כמובן, אוכלים הכל."

גבינות טבעוניות

צילום: הגר לביא

קישור לאתר האירוע