Thymoquin_Fly
Nikui_Fly

ארוחת שקיעה מענגת עם השפית אביטל סבג ביקב טוליפ

השפית אביטל סבג נודדת ביקבים... דרך עונות השנה אני מדלגת לי בהנאה רבה במיזם ארוחות ביקב , אושר ושמחה אני מוצאת ביצירת אירועים שיכולים לשלב את העשייה הקולינרית שלי יחד עם נהנתנות וערך מוסף

ארוחת שקיעה מענגת. צילום: The Buddhist Chef

לאחר שנים של בקשות חוזרות ונשנות שאפתח מסעדה , החלטתי לעשות מעשה ויצרתי מיזם ארעי נודד, פופ אפ, שישלב בתוכו ,מקום משתנה, בעונה משתנה, תפריט משתנה,
מה שלא משתנה זה השילוב בין איחוד כוחות במיזם:
אוכל
יין
שמן זית

אירוח של שלוש שעות

בהן את מסיבה בשולחן עם אנשים שונים שהזדמנו לאירוע בדיוק כמוך,
את נהנית מתפריט שיש בו 6 מנות מוקפדות שיצרתי עם חומרי גלם מקומיים מן הטבע,
לכל מנה הותאם במיוחד יין שמשתלב ,בטעם ובניחוח למנה.
לכל מנה גם הותאם שמן זית מבית ריש לקיש שעוטף את המנה בטוויסט נפלא בטעם ובניחוח
במהלך האירוח עצמו את מקבלת ידע שנותן גם ערך מוסף לאירוח.
האירוח הבא יהיה ב 2 לאוגוסט ארוחת שקיעה 18.30-21.30

ביקב טוליפ הנמצא בפאתי העיירה טבעון הקסומה , יקב בוטיק הנולד מתוך אהבה גדולה ליין ואהבה גדולה לאנשים.
היקב ממוקם בכפר תקוה-ישוב לבוגרים בעלי צרכים מיוחדים, אשר מעסיק את חברי הכפר ונותן להם פלטפורמה להשתלב בשוק העבודה כאחד האדם.

יקב טוליפ מייצר יינות איכותיים ,ייחודיים ופורצי גבולות
בחירת הכרמים הטובים ביותר, שימוש בטכנולוגיות מתקדמות, חדשנות, יצירתיות ומתן תשומת הלב המלאה לכל אורך תהליך הייצור ואחריו-הביאו את יקב טוליפ למעמדו כיום יקב בוטיק חברתי בעל מעמד בינלאומי עטור שבחים ופרסים.

הצצה לתפריט של אירוע שקיעה 2.8 ביקב טוליפ:

מנה רביעית:
כדורי טופו אגוזים על מצע קרם כורכום חלק
מוגש עם יין: פרנק מרלו יקב טוליפ
מוגש עם שמן זית: ברנע ריש לקיש

מנה חמישית:
פסטה טרייה ברוטב זיתים ועגבניות שרי מהערבה
מוגש עם יין: אספרו 2016 יקב טוליפ
מוגש עם שמן זית פשולין ריש לקיש
להרשמה מהירה – 054-8103810

קישור לאתר האירוע