NOVIX_Migdal
NOVIX_Migdal

ערב שכולו בריאות ותזונה קטוגנית

מאת: - אומגה גליל, הבית הישראלי לאומגה 3 שהוקם בעקבות סיפור החלמה אמיתי מהגליל, מציע את המומחיות הרחבה ביותר בתחום, עם מוצרים בשקיפות מלאה וסיפורי הצלחה בתחום הפרעת הקשב.
אומגה גליל וטל מאירי REAL FOOD KETO שמחים להזמין אתכם לערב שכולו תזונה ובריאות. הסדנה תתקיים ביום ראשון 21.2.21 בשעה 20:00
תזונה ובריאות קטוגנית

תזונה ובריאות קטוגנית

טל מאירי REAL FOOD KETO תסביר על תזונה קטוגנית ותדגים מתכונים שכל אחד יכול להכין.

אליסה דונקל, מנהלת איכות ומו"פ מאומגה גליל תסביר על קטו-אויל – הכוכב החדש של התזונה הקטוגנית והשמן האידיאלי לטיגון ולבישול.

טל מאירי, מרפאה בעיסוק ובוגרת בית הספר לקולינריה דנון, עוסקת בבישול אוכל בריא, מרכיבים איכותיים, בסיסיים, עתירי שומן ודלים בפחמימות. מקיימת סדנאות וליווי בבישול להסתגלות לתזונה דלת פחמימות וקטוגנית. ללא גלוטן, ללא סוכרים, לא מעובד, מחומרי גלם איכותיים ועונתיים.

*

אומגה גליל שמחה להביא את הבשורה החדשה במטבח – שמן קטו-אויל (MCT)

שמן המטבח החדש האידיאלי לבישול בחום, טיגון ואפיה וכוכב התזונה הקטוגנית.

להרשמה וקבלת לינק זום לארוע:

קישור לאתר האירוע
צרו קשר עם אומגה 3 גליל



    * שדות חובה