new_aging_flyledt

Powered by WP Bannerize

Elima_01

Powered by WP Bannerize

סדנת "ממתקי הבריאות" לקינוחי רו-פוד טבעונים

מאת: - שפית של רו-פוד ומרצה לתזונה ובריאות טבעית
חשבתם שאין קינוחים שהם גם טעימים, גם טבעוניים וגם רואו פוד? תחשבו שוב! סדנא שאתם יכולים לצפות בה מכל מקום ובכל שעה תלמד אתכם הכל
תותי עץ בקערה, הם אחד מצמחי המרפא העוצמתיים עבור טיפול טבעי בסוכרת סוג 2

צילום: pixabay

לא ידעתי שאת כל הקינוחים שאני הכי אוהבת אפשר להכין ממרכיבים טבעיים ובריאים, לאורך השנים למדנו לעשות זאת ועכשיו אנחנו רוצים ללמד אתכם.

כשמשתתפי הסדנאות שלנו טועמים מהקינוחים שלנו הם בדרך כלל מסתכלים על המנה, כבר מחייכים ומתפעלים מיופיה, ואז טועמים את הקינוח המתוק שהכנו והבעת הפנים שלהם אומרת הכל. זה טעים להם, זה מרגיש להם נכון ומדויק, ולרוב התגובות יהיו בסגנון: "מה זה מעולה! לא מרגישים שזה בלי סוכר!" או "לא צריך את כל האפייה והסוכר!".

אני יודעת שכל-כך הרבה אנשים היו רוצים לדעת להכין מתוקים יותר בריאים ובטוח היו מכינים אם היה להם קצת יותר ידע פרקטי ותיאורטי. בהסתכלות אחורה אני יודעת כמה פשוט וקל זה להשיג את הידע והמיומנות הזו.

וזה מביא אותי לסדנת "ממתקי הבריאות" שהיא סדנה אינטרנטית שיצרנו בדיוק על מנת להעביר לאנשים המשתתפים בה את הידע הזה, איך להתמקצע בהכנת מתוקים וקינוחים בריאים, ממזונות מלאים בלבד, לנו ולכל המשפחה. סדנה שתגרום לכם להבין כמה זה במרחק נגיעה מכם. הסדנה אינטרנטית ולכן ניתן לצפות בה מכל מקום בעולם ובכל שעה. יש בה שפע טכניקות הכנה ומתכונים, הרצאות תיאורטיות מעניינות על מטבח הרו-פוד והרצאות העשרה מעניינות.

 

"ממתקי הבריאות" מבוססת על מזונות-מלאים ברי-השגה, קינוחים טבעונים ממגוון פירות עונתיים, תמרים, שקדים ואגוזים טבעיים, לא קלויים. נמנע לחלוטין מגלוטן, סוכר מעובד, ממתיקים מלאכותיים, מוצרים מן החי, צבעי-מאכל ושומני טרנס. ולכן ביחס לקינוחים אחרים הם פשוט בריאים יותר. קינוחים מהירים וקלים להכנה

מה כוללת הסדנה:

10 שיעורי-וידאו שמלמדים מתכונים מתוקים וקינוחי Raw-Food (ללא בישול או אפייה, ללא מוצרים מן החי). טארטלטים, קרם מקדמיה-פטיסייר, קוקילידה, טארט פירות, רול-קינמון, רולדת פרג, בצקים "מלאי חיים" (פירוט מלא על התפריט בהמשך

3 שיעורי-וידאו תאורטיים בנושא תזונה טבעונית-חיה-דלת-שומן, חומרי גלם וציוד משתלם,

1 שיעור-וידאו בנושא סוכר עם יפעת מלאכי, יועצת תזונה וריפוי טבעי: איזה סוכר להעדיף? איך פועל מנגנון הסוכר בגוף? מהי תנגודת אינסולין? ועוד

חוברת PDF עם כל המתכונים המצולמים + אקסטרא מתכונים מתוקים וקינוחים, הסברים על חומרי הגלם השונים.

פורום לשאלות והתייעצות באתר הסדנה.

דרך הסדנה יתגלה בפניך עולם מלא של ידע שמטרתו לשפר את איכות החיים ולהטיב עם הבריאות.

קישור לאתר האירוע
צרו קשר עם דפנה אמון – בריאות ותזונה טבעית
* שדות חובה
שלחו