אורז מוקפץ עם ירקות
מאת: זהר לוסטיגר בשן
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
1 כף שמן זית
1 בצל קטן קצוץ
3 שיני שום קצוצות
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1/4 כפית צ'ילי גרוס או 1/2 צ'ילי טרי קצוץ
1 כוס (כ-50 גרם) קוביות טופו
1 כוס (כ-70 גרם) פרחי ברוקולי
1 כוס (כ-100 גרם) פרחי כרובית
1 כוס (כ-100 גרם) שעועית ירוקה חתוכה לגודל נגיסה
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
4 כוסות אורז מלא מבושל
1 בצל ירוק בפרוסות דקות
1 כף שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
1 כף חומץ אורז
1 כף רוטב צ'ילי חריף (לא מתוק)
2 כפות סילאן או סוכר קנים
1 כף מירין (יין אורז יפני)
להגשה:
1/4 כוס אגוזי מקדמיה
הוראות הכנה: