PassoverFocus_Fly
supherb_Fly

קרקרים קמח כוסמין

מאת: רינה שביט
זמן קריאה: < 1 דקה
PassoverFocus_IN

מצרכים:

420 גר' קמח כוסמין *
¾ כוס שמן
¾ כוס מים
2 כפיות מלח

אופן ההכנה:

• מערבבים את כל החומרים.
• מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה כמה שיותר דק.
• מחוררים את הקרקרים וחותכים לריבועים.
• אופים ב-180 מעלות כ- 15 דקות, עד שמתייבשים.

בצק פריך מתכווץ באפיה, לכן אפשר להשאיר את הבצק כמו שהוא בלי להפריד.
אפשר להחזיר את הקרקרים לתנור בכל זמן, אם הם לא מספיק פריכים.

*אפשר להחליף את הקמח בכל קמח אחר או לשלב סוגים שונים של קמחים. יש לאזן את כמות המים לפי הצורך אם מחליפים את הקמח.

 

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו