עמוד הבית > ארכיון מתכונים > חלבה ביתית בריאה וטעימה חלבה ביתית בריאה וטעימה מאת: האחים גיל זמן קריאה: < 1 דקה והפעם האחים גיל מלמדים אותנו איך להכין חלבה ביתית טעימה וכל כך פשוטה להכנה. חלבה יכולה להוות מקור איכותי לסידן אך לצערנו רוב החלבות מלאות בסוכר לבן וחומרים משמרים. לכן היום נלמד להכין חלבה בריאה בבית מוצרים שאולי יעניינו אותך שום שחור – black garlic ויטמין C ליפוזומלי IRON MAX קורס דיגיטלי לאורח חיים בריא פורמולת קומבו משולבת: ספירולינה |כלורלה| מורינגה סדרת כלי בישול BIOCOOK בנוסף אולי תאהב/י חטיף רואו טעים מתמרים ואגוזים שייק ירוק מושלם לאחה"צ רגוע סלט הבריאות של חוקרת האפיגנטיקה רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו yosi23.09.13 להגיב ויקה 23.09.13 להגיב אהבתי מאוד את המתכון! תודה רבה! היתי רוצה לראות עוד טיפים שלכם! שלחתי את הוידאו גם לחברות שלי. אלונה 23.09.13 להגיב נפלא, נראה מאך קל וטעים. ישר כח המשיכו להעשיר אותנו במתכונים קלים ובריאים וטעימים. אילנה23.09.13 להגיב תודה על המתכון. רציתי לדעת האם משרים את השקדים במים ללילה והאם מורידים את הקליפה החומה? תודה חג שמח א28.09.13 להגיב מאיר13.11.13 להגיב
ויקה 23.09.13 להגיב אהבתי מאוד את המתכון! תודה רבה! היתי רוצה לראות עוד טיפים שלכם! שלחתי את הוידאו גם לחברות שלי.
אלונה 23.09.13 להגיב נפלא, נראה מאך קל וטעים. ישר כח המשיכו להעשיר אותנו במתכונים קלים ובריאים וטעימים.
אילנה23.09.13 להגיב תודה על המתכון. רציתי לדעת האם משרים את השקדים במים ללילה והאם מורידים את הקליפה החומה? תודה חג שמח
אהבתי מאוד את המתכון! תודה רבה! היתי רוצה לראות עוד טיפים שלכם! שלחתי את הוידאו גם לחברות שלי.
נפלא, נראה מאך קל וטעים. ישר כח המשיכו להעשיר אותנו במתכונים קלים ובריאים וטעימים.
תודה על המתכון. רציתי לדעת האם משרים את השקדים במים ללילה והאם מורידים את הקליפה החומה?
תודה
חג שמח