Focus40_FLY
LiveWell3_Fly

תחתיות ארטישוק במילוי עדשים ובורגול

מאת: - תוכנית המלוכה
תחתיות ארטישוק ממולאות בעדשים ובורגול – מנה טעימה ומשביעה שמספקת גם תועלת מטבולית אמיתית

תחתיות ארטישוק במילוי עדשים ובורגול של אביבית אבירם תכנית המלוכה

Focus40_IN

בואו למלא את הבטן בתחתיות ארטישוק במילוי קטניות ודגנים – מנה עשירה בברזל וחומצות אמינו צמחיות.

כמו כל מתכוני תכנית המלוכה, גם המתכון הזה מאפשר לכם לאכול טוב – ולרזות.

איך זה קורה?

המתכונים מעודדים את הגוף לפרק תאי שומן, תוך שמירה על רמת סוכר נמוכה ותחושת שובע גבוהה.

אז תפסיקו לספור קלוריות או נקודות ותתחילו להכין…

למתכונים נוספים של תכנית המלוכה:

ממרח ארטישוק ובזיליקום מאיץ מטבולית

סלט מלכותי של קייל ושקדים

קינוח שוקולד מלכותי

מתכון לתחתיות ארטישוק במילוי עדשים ובורגול

מצרכים:

10 תחתיות ארטישוק – מוקפא

לקציצות:

1 כוס עדשים לאחר בישול

1 כוס בורגול לאחר בישול

4 כוסות מים

2 קישואים או זוקיני

כוס תרד טרי

יחידת בצל לבן

5 שיני שום טריות

2 ביצים (הערת העורכת: מומלץ ביצי חופש אורגניות)

2 כפות שיבולת שועל או קמח שקדים

תבליני מלכות: קורט מלח ורוד, פלפל
שחור וכורכום , חצי כפית קינמון ו- 2
ס"מ ג'ינג'ר קצוץ דק, כפית קינמון

לרוטב:

2 כפות שמן קוקוס

3 חופני ירוק אביבית (המתכון פה)

2 עגבניות טריות ללא קליפה

6 פטריות שמפיניון טריות

תבליני מלכות: קורט מלח ורוד, פלפל שחור גרוס עבה, פפריקה חריפה או מתוקה, כמון ובהרט

הוראות הכנה:

בסיר מביאים לרתיחה 3 כוסות מים וחולטים את תחתיות ארטישוק למשך 6-7 דקות. מסננים את הנוזלים ומצננים תחת זרם מים קרים.

הכנת הקציצות:

מבשלים את העדשים והבורגול במים רותחים ביחס של 1:2 לטובת מים בסיר עם מכסה (מכסה סגור על אש נמוכה מבלי לפתוח את המכסה בזמן הבישול).

מסננים את הנוזלים ומקררים למשך 15 דקות.

טורפים 2 ביצים יחד עם תרד, קישוא, בצל ושום, ומוסיפים לתערובת הבורגול והעדשים.

מוסיפים 2 כפות שיבולת שועל או קמח שקדים, כף שמן קוקוס ותבלינים
ומערבבים היטב.

הכנת הרוטב:

במחבת טפלון רחבה עם 2 כפות שמן קוקוס מטגנים את רצועות הבצל לידי הזהבה, מוסיפים פרוסות עגבניות ופטריות ומטגנים למשך 3-4 דקות.

מילוי התחתיות:

ממלאים כל תחתית ארטישוק בתערובת הקציצות (יש להדק את הקציצות לדופן) ומניחים את התחתיות זו לצד זו, מעל הרוטב.

מוסיפים כוס מים עד לגובה התחתיות ומבשלים למשך 15 דקות עם על אש בינונית ועם מכסה תואם סגור.

מפזרים ירוק אביבית מעל התחתיות ומבשלים ל 3-4 דקות נוספות.

תחתיות ארטישוק ממולאות של אביבית אבירם תכנית המלוכה

תחתיות ארטישוק ממולאות של אביבית אבירם תכנית המלוכה

טיפ

מומלץ לשלב עם אחד הרטבים על טהרת המלכות: פסטו, ירוק, טחינה ירוקה/אדומה או סחוג.

מתכונים לרטבים אלה ומתכונים רבים אחרים מחכים לכם בספר הדגל שלי –
ספר המלכות – 100 מתכונים מותאמים לחיטוב וירידה במשקל!

עם מגוון רחב של מנות קלות עשירות בטעם ובעיקר כאלה
שלא מרגישות כמו "דיאטה",
תוכלו לשדרג את שגרת האכילה שלכם ממחר בבוקר.

ככל שתשלבו יותר מתכונים מותאמים מהספר,
תוכלו לחוות ירידה מהירה במשקל בצורה טבעית, טעימה ומהנה!

הטבה 1+1 מחכה לכם כאן

צרו קשר עם אביבית אבירם – תכנית המלוכה



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו