תוספת בריאה לחג: כרובית ושעועית צהובה עם גרגרי רימון
מאת: המתכון באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
ראש השנה מתקרב, ועמו הזדמנות נפלאה להכניס טעמים חדשים ובריאים לשולחן החג.
המתכון הבא מהווה תוספת מושלמת לארוחת החג העשירה, המאפשרת ליהנות מטעמים חגיגיים ללא רגשות אשם.
נסו ותיהנו!
למתכוני בריאות נוספים המתאימים לראש השנה:
מתכון כרובית ושעועית צהובה עם גרגרי רימון
מצרכים ל-6 מנות:
ראש כרובית קטן טרי
שקית שעועית צהובה חתוכה קפואה
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
2 שיני שום קצוצות
2 כפות רכז רימונים
לתיבול: מלח, פלפל לבן
חצי כוס גרגרי רימון לעיטור
הוראות הכנה:
מפרידים את הכרובית לפרחים ומנקים היטב.
מפשירים את השעועית הצהובה לפי ההוראות שעל האריזה.
מחממים היטב מחבת עם תרסיס שמן ומאדים את השום הקצוץ.
מוסיפים את הכרובית ואת השעועית הצהובה ומקפיצים למשך כחמש דקות.
מוסיפים בצל קצוץ, תבלינים ורכז רימונים.
מערבבים היטב ומאדים עוד כחמש דקות, או עד שהכרובית מגיעה למידת הרכות הרצויה.
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מלמעלה את גרגרי הרימון.