barimax_3dage_Fly
barimax_3dage_Fly

שייק מוקה טבעוני

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
Bari13_Inside

שייק מוקה טבעוני ללא סוכר לרגע של מתיקות נטולת יסורי מצפון. איך עושים את זה אתם שואלים? כל שצריך הוא בלנדר חזק ואם יש מסחטת מיצים שמתמחה בהפיכת שקדים ואגוזים שונים לחלב, הכל יהיה הרבה יותר פשוט- אני השתמשתי במסחטה של יורום- (תוכלו ליצור איתנו קשר על מנת לברר על מסחטת הפלא הזו):

רכיבים: (2 מנות)
חצי כוס שקדים+חצי כוס קשיו מושרים 4 שעות
כף סילאן
כפית תחליף קפה (אני השתמשתי ב fini) מומסת ברבע כוס מים חמים
זרעי וניל מחצי מקל וניל
2 כפיות זרעי צ'יה
אופציות לשדרוג: 1 כפית אבקת קקאו נא ו/או 1 כפית אבקת מאקה

אופן ההכנה:
1. מסננים את השקדים והקשיו ממי ההשריה
2. טוחנים היטב בבלנדר יחד עם חצי כוס מים ומעבירים דרך בד דק לסינון הנוזלים/ מכניסים למסחטה של יורום יחד עם חצי כוס מים.
3. שמים את הנוזלים בקערת זכוכית עמוקה ומוסיפים את שאר הרכיבים.
4. מוסיפים מים קרים לפי דרגת הסמיכות הרצויה.
5. יוצקים לכוס מפנקת ולוגמים בהנאה.

ומה עושים עם שאריות השקדים והקשיו שנשארו?- כדאי ליצור מהן עוגיות טחינה נפלאות, פשוט לטחון את השאריות עם רבע כוס טחינה גולמית ו 5 תמרים קצוצים, ליצור עיגולים ולהתענג… הכדורים הללו נשמרים היטב במקפיא לאורך זמן.

צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית



    * שדות חובה

    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו