ECO_CU_FLYR
ECO_CU_FLYR

שוקו קרמל מלוח

מאת: - מאמנת תזונה אינטגרטיבית, מומחית לreal food ומחברת הספר ״לאכול באמת״ - מסע קולינרי באמריקה, the real food version- 100 American favorite dishes
הכי כיף לאכול עם כפית, אם משתמשים בבננות קפואות תהיה לנו גלידה ואם לא אוהבים בננות אפשר להחליף בכף חמאת קקאו מומסת
שוקו קרמל מלוח" מתכון של אפרת פטל - Daily Real Food

המרכיבים

קרמל מלוח
6 תמרים גדולים
כפית חמאת שקדים
כפית טחינה
1/8 כפית מלח ים אטלנטי

לשוקו

2 בננות
1 כוס משקה חלב כמו שקדים, סויה וכו
2 כפות שיבולת שועל
2 כפות אבקת קקאו
למבוגרים  – 1 אספרסו קצר

לרוטב השוקולד

1/2 1 כפות קקאו
4 כפיות מייפל
מלח ים – לא חובה

ECO_CU_IN250

אופן ההכנה

טוחנים את החומרים של הקרמל, ומניחים כפית גדושה בכל כוס ומקררים אם צריך.

בבלנדר טוחנים את החומרים לשוקו ומעבירים לכוסות.

מערבבים בסיר קטן על אש קטנה את הקקאו עם המייפל או בקערה ומזלפים מעל.

מגישים עם כפית ואוכלים מלמטה למעלה.

צרו קשר עם Daily Real food – אפרת פטל



    * שדות חובה

    השאירו תגובה: