קשיו משודרג - נשנוש טעים, בריא ודל פחמימה
החדשות הנהדרות לגבי הנשנוש הזה הן שהוא מאוד ורסטילי.
למטה מחכה לכם מתכון לאגוזי קשיו ריחניים ברוזמרין, אבל אתם יכולים להחליף את הקשיו בשקדים או פקאנים, ובמקום עשבי התיבול הריחניים להשתמש במשהו מתוק יותר (למשל להחליף את הרוזמרין בקינמון).
רק הקפידו על כמות השומן הצמחי, על הטמפרטורה ועל משך החימום – והמתכון ימשיך להיות מנצח.
כמה מהר תוכלו כבר ליהנות ממנו? עשינו לכם את החשבון:
זמן הכנה: 5 דקות, זמן בישול: 8 דקות, הזמן הכולל: 13 דקות
למתכוני נשנושים בריאים נוספים:
נשנוש בריא של שוקולד וקינואה: פינוק מ-3 מרכיבים
גרגירי חומוס קראנצ'יים – הנשנוש המושלם
מתכון לנשנוש דל פחמימה: אגוזי קשיו ברוזמרין
מצרכים ל-10 מנות:
3 כוסות אגוזי קשיו טבעיים
2 כפות שמן זית כתית מעולה
3 כפות רוזמרין טרי או יבש
1 כפית פלפל קאיין
¼ כפית כמון
¼ כפית מלח ים
הוראות הכנה:
חממו מראש תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
ערבבו בקערה את הקשיו עם שמן הזית.
הוסיפו את שאר המרכיבים וערבבו היטב.
קלו למשך 8 דקות, הקפידו לא לחמם יותר מדי זמן.
המתכון לקוח מתוך התוכנית להתחדשות הכבד המפורטת בספר "כבד שומני – המגפה השקטה", בהוצאת פוקוס.