MarinaNew_Fly
Less123_Fly

קשיו משודרג - נשנוש טעים, בריא ודל פחמימה

מאת: - הוצאת ספרי הבריאות הגדולה בישראל
נשנוש מזין שמוכן תוך דקות. בריא? מאוד. טעים? עוד יותר...

קשיו משודרג - נשנוש טעים, בריא ודל פחמימה. צילום: pexels

B12Ultra_IN

החדשות הנהדרות לגבי הנשנוש הזה הן שהוא מאוד ורסטילי.

למטה מחכה לכם מתכון לאגוזי קשיו ריחניים ברוזמרין, אבל אתם יכולים להחליף את הקשיו בשקדים או פקאנים, ובמקום עשבי התיבול הריחניים להשתמש במשהו מתוק יותר (למשל להחליף את הרוזמרין בקינמון).

רק הקפידו על כמות השומן הצמחי, על הטמפרטורה ועל משך החימום – והמתכון ימשיך להיות מנצח.

כמה מהר תוכלו כבר ליהנות ממנו? עשינו לכם את החשבון:

זמן הכנה: 5 דקות, זמן בישול: 8 דקות, הזמן הכולל: 13 דקות

למתכוני נשנושים בריאים נוספים:

נשנוש בריא של שוקולד וקינואה: פינוק מ-3 מרכיבים

גרגירי חומוס קראנצ'יים – הנשנוש המושלם

ג'עלה – נשנוש מלא אבץ

מתכון לנשנוש דל פחמימה: אגוזי קשיו ברוזמרין

מצרכים ל-10 מנות:

3 כוסות אגוזי קשיו טבעיים

2 כפות שמן זית כתית מעולה

3 כפות רוזמרין טרי או יבש

1 כפית פלפל קאיין

¼ כפית כמון

¼ כפית מלח ים

הוראות הכנה:

חממו מראש תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.

ערבבו בקערה את הקשיו עם שמן הזית.

הוסיפו את שאר המרכיבים וערבבו היטב.

קלו למשך 8 דקות, הקפידו לא לחמם יותר מדי זמן.


המתכון לקוח מתוך התוכנית להתחדשות הכבד המפורטת בספר "כבד שומני – המגפה השקטה", בהוצאת פוקוס.

רוצה פרטים נוספים על הספר?



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו