MY_P_FLYL

Powered by WP Bannerize

BODY_B_FLYR

Powered by WP Bannerize

קציצות אורז אפויות

מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה

קציצות אורז אפויות

מצרכים:

1/3 כוס אורז בסמטי מלא

בצל גדול מגורד

פלפל אדום מגורד

פטרוזיליה קצוצה

2 כפות טחינה

2 כפות פירורי לחם כוסמין ללא תוספים

מלח, פלפל

כורכום, פפריקה חריפה

 

 הוראות הכנה:

 1.מבשלים את האורז בכוס וחצי מים – עד שהנוזלים נספגים לגמרי. מצננים.

2.מחממים תנור ל-180 מעלות.

3.מערבבים את כל המרכיבים יחד.

 4.טוחנים חצי מהכמות עם בלנדר מוט. ומערבבים הכל שוב.

5.יוצרים קציצות עם הידיים ומניחים בתבנית על נייר אפייה.

6.מכניסים לתנור ל- 30 דקות, או עד שהקציצות משחימות. הופכים את הקציצות ומכניסים לתנור לעוד 10 דקות.

לאתר של עינת שגיא

השאירו תגובה: