ECO_CU_FLYL

Powered by WP Bannerize

MARINA_HAM_FLYR

Powered by WP Bannerize

קעריות קדאיף עם קרם קוקוס וסלט פירות

מאת: המטבח של אניה
פירות וסוכרת

מירב חושבת שהפירות סובלים מיחסי ציבור גרועים (123RF)

קעריות קדאיף עם קרם קוקוס וסלט פירות


קדאיף

200 גרם אטריות קדאיף
כף אבקת סוכר
40 גרם שמן קוקוס במצב נוזלי.
מפרידים בעדינות את אטריות הקדאיף, מפזרים את אבקת הסוכר ומוזגים לאט את השמן. מעסים אותי כך שהשמן ייספג באופן שווה. מרפדים תבנית שקעים באטריות, בצורה של קערה, ואופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות. אופים כ10-15 דקות עד שמשחים קלות. נזהרים שלא יישרף. נותנים לקדאיף להתקרר ומחלצים אותו בעדינות מהתבנית.

קרם קוקוס

פחית קרם קוקוס 17% שומן לפחות ( מומלץ להשתמש בקרם קוקוס של aroy-d)
שתי כפות קורנפלור
כף אבקת סוכר

מקררים את הפחית – ל24 שעות לפחות במקרר. מוציאים בזהירות, הופכים את הפחית, פותחים אותה ושופכים לקערה את המים (מעולים לבישול), את החלק המוצק מוציאים לקערה אחרת, מוסיפים את הקורנפלור ואבקת הסוכר ומקציפים יחדיו לקרם.

ממלאים את הקעריות בקרם הקוקוס, ומגישים עם סלט פירות.

 

המטבח של אניה

 

השאירו תגובה: