אוכלים בריא

Powered by WP Bannerize

Powered by WP Bannerize

“ציפס” גזר בתנור

מאת: - ייעוץ תזונתי אינטגרטיבי לבעיות עיכול, מחלות אוטואימוניות, אלרגיות למזון ובעיות בבלוטת התריס.
המתכון הכי קל וממכר שהמציא בעלי דן, חלופה מעולה למי שמרגיש שבטטה היא מתוקה מידי או מוציאה את רמות הסוכר בדמו מאיזון או נמצא בפרוטוקול בלוטת התריס / גאספ / scd
צ'יפס גזר בתנור

צילום: 123RF

המרכיבים

1-4 גזרים
שמן זית מכבישה קרה
מלח אטנלטי גס
אפשר להוסיף גם פטרוזיליה קצוצה / טימין / אורגנו

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות. פורסים את הגזר דק יחסית עם סכין שפים או עם מנדולינה ומסדרים על נייר אפיה בתבנית. מורחים כל מקל גזר בשמן זית בעזרת מברשת. מפזרים מלח ואת עשבי התיבול אם רוצים. מניחים נייר אפיה לכיסוי (פעולה זו תכלא את החום בין שני ניירות האפיה, תזרז את התהליך של הצלייה ותעזור לאפיה אחידה). אופים בחום של 180 עד שמוכן וקריספי!

גלי רולוף הנדל – מנחת הסדנה "תזונה לבלוטת התריס"

צרו קשר עם גלי הנדל
* שדות חובה
שלחו
השאירו תגובה: