ECO_3
ECO_3

פנקייק שיבולת שועל עם דלורית

מאת: סאלי אלבגלי-קריקלר

צילום: pixabay

מצרכים:

1 כוס דלורית מגוררת
חצי כוס שיבולת שועל
חצי כוס קמח כוסמין מלא
רבע כוס קמח חיטה
1 כפית אבקת אפיה (ללא אלומיניום)
½ כפית קינמון
2 ביצים
1 כוס חלב צמחי (שקדים, שיבולת שועל, אורז, סויה)
1 כפית תמצית ווניל
1 כף שמן זית/קוקוס לטיגון
לקישוט והמתקה דבש/סילאן/מייפל
פירות העונה

הכנה:

KAL_250

לערבב את המרכיבים, לחמם מחבת ולרסס קלות בשמן זית/שמן קוקוס, לטגן את הפנקייק עד לקבלת  צבע זהבהב, להמתיק בנגיעות של דבש/ סילאן/מייפל ולקשט בפירות העונה.

 

השאירו תגובה: