MIK_FLYL

Powered by WP Bannerize

MIK_FLYR

Powered by WP Bannerize

פטריות / עגבניות במילוי טופו

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית

חומרים:

100 גרם טופו
עשבי תיבול: בזיליקום, טימין, אורגנו.
בצל ירוק
מלח ופלפל לטעם
פטריות / עגבניות / קישוא

אופן הכנה:

לפורר את הטופו ולערבב עם יתרת החומרים ולהניח בצד.
להכין את הפטריות או העגבניות למילוי
למלא את הפטריות או העגבניות ולהניח בתבנית אפייה.
לאפות בחום בינוני במשך כ- 20 דקות.
להגיש חם או קר.
אפשר להגיש גם ללא אפייה.

תגיות:
השאירו תגובה: