פודינג שוקולד ואבוקדו (שוקומולי!)
פודינג השוקולד-אבוקדו הזה יפתיע אותך במרקם הקרמי שלו, בטעם העשיר ובקלות ההכנה.
השילוב בין אבוקדו רך לקקאו יוצר קרם שוקולדי מושלם!
תוך כמה דקות יש לך קינוח מפנק שמתאים גם לילדים וגם למבוגרים.
רוצה לנסות? המתכון מחכה לך למטה.
למתכוני קינוחים בריאים נוספים:
סופלה שוקולד מלכותי דל פחמימה ללא גלוטן
מלבי טבעוני עם טופינג אגסים וקינמון
מתכון פודינג שוקולד ואבוקדו (שוקומולי!)
באדיבות ג'נה המשאו, www.choosingraw.com
מצרכים:
1 אבוקדו בשל, מגולען
10-6 תמרים (בהתאם לסוג), מושרים במידת הצורך
½ כפית תמצית וניל
4 כפות גדושות קקאו או 2 כפות אבקת חרובים טבעית (אבקת החרובים היא תחליף טבעי לאבקת קקאו)
½ כוס מים
הוראות הכנה:
שימי במעבד מזון את ארבעת המרכיבים הראשונים והתחילי לערבב (אפשר גם להשתמש בבלנדר, אבל מעבד מזון מתאים יותר למתכון הזה).
טפטפי פנימה את המים.
במידת הצורך, עצרי כדי לגרד את התערובת משולי הקערה.
המשיכי לערבב עד שהתערובת מקבלת מרקם של פודינג שוקולד חלק וקטיפתי.
אם את אוכלת תפריט בעל אינדקס גליקמי נמוך או נוגד קנדידה, השתמשי בסטיביה או באגבה במקום בתמרים.