Trima_saffron

Powered by WP Bannerize

Trima_HAIR

Powered by WP Bannerize

אנדיב במילוי גרוזיני

מאת: פיליס גלזר
מנת פתיחה קלילה, טבעונית ומפתה, השואבת מהמטבח הגרוזיני. פיליס גלזר משלבת שילובים חדשים שיעניקו למטבח ולאירוח שלכם טוויסט חדש ובריא - בואו לפגוש אותה בפסטיבל אביב בריא!
אנדיב במילוי גרוזיני, מתכון צמחוני של פיליס גלזר

צילום: פיליס גלזר

המרכיבים

 

אופן ההכנה

1. מורידים את תחתית האנדיב ומפרקים את העלים בעדינות. שוטפים ונותנים לייבוש על מגבת מטבח.

2. במעבד מזון, טוחנים את אגוזי המלך למרקם אבקתי. מוסיפים את יתרת החומרים ומפעילים עד שנוצר כדור. יוצרים כדורים קטנים וממלאים את כל עלה.

3. שמים על צלחת ומקשטים בנבטים או בטיפות סירופ רימונים.

בואו לפגוש את פיליס גלזר בסדנאות של פסטיבל אביב בריא!

השאירו תגובה: