Thymoquin_Fly
Thymoquin_Fly

אנדיב במילוי גרוזיני

מאת: פיליס גלזר
זמן קריאה: < 1 דקה
מנת פתיחה קלילה, טבעונית ומפתה, השואבת מהמטבח הגרוזיני. פיליס גלזר משלבת שילובים חדשים שיעניקו למטבח ולאירוח שלכם טוויסט חדש ובריא - בואו לפגוש אותה בפסטיבל אביב בריא!

צילום: פיליס גלזר

supherb_IN

המרכיבים

 

אופן ההכנה

1. מורידים את תחתית האנדיב ומפרקים את העלים בעדינות. שוטפים ונותנים לייבוש על מגבת מטבח.

2. במעבד מזון, טוחנים את אגוזי המלך למרקם אבקתי. מוסיפים את יתרת החומרים ומפעילים עד שנוצר כדור. יוצרים כדורים קטנים וממלאים את כל עלה.

3. שמים על צלחת ומקשטים בנבטים או בטיפות סירופ רימונים.

בואו לפגוש את פיליס גלזר בסדנאות של פסטיבל אביב בריא!

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו