עוגת פירות יבשים
מאת: דפי אמון VeganBari

מצרכים ל-2 משולשי עוגה / 10 ריבועים קטנים
מעבד-מזון
1 כוס אגוזי מלך/ פקאן
1 כוס פירות יבשים מעורבים – אנחנו השתמשנו במיקס של תמרים, צימוקים, משמש
כפית קינמון טחון
כפית גרידת לימון
כפית שטוחה ג'ינג'ר טרי מגורד
אופן הכנה
במעבד-מזון מניחים את האגוזים וטוחנים אותם עד קבלת מרקם פירורי כמו קוסקוס. המנעו מטחינת יתר שגורמת לשומן לצאת.
הניחו את יתר המרכיבים בתוך המעבד והמשיכו לטחון עד שהתערובת אחידה.
טעמו ותקנו תיבול (טעמי הלימון והקינמון צריכים להיות מורגשים).
עם הידיים יוצרים צורה ריבוע אחד גדול בגובה של כ-2 ס"מ.
מניחים במקפיא להתייצבות של כשעתיים.
מוציאים וחותכים לגודל/צורה רצוי.
לקישוט: שברי פיסטוקים, אבקת קמח-קוקוס וגרידת תפוז
נשמר היטב במקפיא זמן ממושך.
לקבלת מתכונים נוספים, טיפים וטריקים לטבעונות ואורח חיים בריא בקרו באתר של דפנה: veganbari.com