עוגת "גבינה" טבעונית עם סופרפודס
עוגת "גבינה" טבעונית שהיא לא רק טעימה ומפנקת, אלא גם סופר-בריאה.
שילוב מנצח של קקאו עשיר, מאקה מחזקת ואוכמניות כחולות מלאות נוגדי חמצון.
אין צורך בתנור, אין רגשות אשמה – רק שכבות של עונג טבעי אמיתי.
למתכונים נוספים של עוגות בריאות:
עוגת וניל ופירות העונה ללא גלוטן
פאי שוקולד ללא אפייה טבעוני וללא גלוטן
בראוניז בננה טבעוניים ללא גלוטן
מתכון לעוגת "גבינה" טבעונית עם סופרפודס
מצרכים:
לבסיס:
חצי כוס אגוזי פקאן
כף אבקת קקאו
חצי כוס שקדים מולבנים
2 תמרי מג'הול
2 כפות שמן קוקוס
כפית קינמון
רבע כפית מלח הימלאיה
לקרם:
2 כוסות קשיו שהושרה מראש לפחות 6 שעות במים
כפית סטיביה
כפית אבקת מאקה
חצי כוס חלב שקדים או אורז
4 כפות שמן קוקוס
5 תמרי מג'הול
2 כפות סירופ מייפל אמיתי
2 כפות מיץ לימון טרי
כפית תמצית וניל אמיתית
תוספת:
חצי כוס אוכמניות כחולות
הוראות הכנה:
מתחילים משכבת הבסיס: טוחנים היטב את כל רכיבי בסיס העוגה במעבד מזון ומשטחים על תבנית עגולה קפיצית. מכניסים למקרר כשעה.
כעת עוברים לשכבה השנייה והשלישית: טוחנים את הקשיו ואת התמרים ומערבלים היטב עם כל רכיבי הקרם בבלנדר, עד לקבלת מרקם קרמי.
חצי מכמות הקרם מורחים על הבסיס ומכניסים למקפיא.
לחצי הנותר בבלנדר מוסיפים חצי כוס אוכמניות כחולות ומערבבים.
מורחים את הקרם עם האוכמניות כשכבה עליונה על העוגה, ומכניסים שוב למקפיא לפחות למספר שעות.
יודעים מה הולך נהדר לצד עוגת "גבינה" טבעונית? תה ירוק!
שרון קוצר – הרבליסט קליני MNIMH וממייסדי חברת ברא צמחים וד"ר בועז לוי – Ph.D , מהנדס מזון וביוטכנולוגיה, מגיעים לכנס INSPIRATION 2025, להעביר הרצאה מיוחדת על תה ירוק פיטוזומלי.
הנה טעימה ממה שמחכה לכם שם:
מגיעים לכנס? אל תפספסו גם את הדוכן של ברא צמחים בו תוכלו להכיר מקרוב את מגוון מוצרי החברה.
לפרטים והרשמה עברו לאתר כנס INSPIRATION 2025
* לקבלת הנחה מיוחדת לגולשי EatWell, הקלידו קוד קופון: 1214