עוגיות הדייסה של הילדים
מאת: גת וייס עבודי - עורכת פורטל התזונה EatWell
זמן קריאה: < 1 דקה
דייסת שיבולת שועל היא אחד המאכלים האהובים בקרב ילדים… אז למה שלא נהפוך אותה לעוגייה?
המרכיבים? בדיוק כמו בדייסה, פלוס תוספת קטנה שעושה את כל ההבדל ונותנת לעוגיות את הצורה והמרקם.
קל, מזין, בלי ביצים, ובעיקר – טעים!
לעוגיות בריאות נוספות שילדים אוהבים:
מתכון לעוגיות הדייסה של הילדים
מצרכים:
2 כוסות שיבולת שועל מלאה
קורט מלח
3/4 כוס חלב שקדים
4 כפות דבש
חצי כפית קינמון
רבע כוס טחינה גולמית מלאה
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מערבבים היטב את כל המרכיבים.
פורסים נייר אפייה על גבי תבנית, ובאמצעות כף מניחים עיגולים מהתערובת על גבי נייר האפייה.
אופים כחצי שעה עד שהעוגיות מזהיבות מעט, ומשאירים אותן להצטנן ולהתקשות.