Loren_Migdal
BookWeek_Migdal

עדשים במנגולד ותרד

מאת: ארנון כרמי
מנה טבעונית, קלילה ירוקה וכיפית לימות הקיץ
סלט עדשים

עדשים מונבטות (צילום: יעלי שרם כרמי)

המרכיבים למנה אחת

כ-2 עלי מנגולד – להפריד את העלים מהגבעול וחתוך לרצועות

חופן עלי תרד חתוכים לרצועות

כוס נבטוטי עדשים ירוקות אורגניות

Novix_Festival_Article

שמן זית רצוי אורגני

שליש כפית כורכום

שליש כפית כמון

מעט מלח, פלפל

2 כפות לימון סחוט

אופן ההכנה

על מחבת חמה שופכים מעט שמן זית, מוסיפים תבלינים ועדשים.

מערבבים בעזרת כף מעץ ומוסיפים כוס מים, לימון, מנגולד, ותרד.

מביאים להרתחה ומחלישים לאש בינונית.

לאחר מספר דקות טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך, מסננים ומגישים עם טחינה מעל.

הצעות להגשה – להניח על מצע של אורז בסמטי או עם צ'פאטי מקמחים מלאים.

"קייל – מטבח טבעוני ביתי" בית לאוכל אורגני בריא וטעים

השאירו תגובה: