Trima_saffron

Powered by WP Bannerize

ROT

Powered by WP Bannerize

סלט תמרים, מוצרלה, אגוזי מלך, רוקט בוינגרט בירה מתקתק

מאת: רועי חנין, שף של "פיאנו פיאנו", עבור שולחן תמר
סלט מיוחד, קל להכנה שיפנק וירשים את האורחים
סלט תמרים, מוצרלה, אגוזי מלך, רוקט בוינגרט בירה מתקתק, באדיבות רועי חנין, שף של "פיאנו פיאנו", עבור שולחן תמר

המרכיבים ל-4 אנשים

להכנת הסלט

6 תמרים גדולים, רכים, מגולענים וחתוכים גס.

1 כדור מוצרלה

חצי כוס אגוזי מלך קלויים, חתוכים גס

כוס עלי רוקט

לרוטב הוינגרט

1/4  כוס שמן זית

1 כף שאלוט קצוץ

‏200 מ"ל (1 כוס פחות 2 כפות) בירה בהירה

‏3 כפות חומץ בלסמי או חומץ שרי

‏1/4 כוס דבש או סילאן

‏2 כפות גדושות חרדל גרגרים

מלח ופלפל שחור גרוס

כפית טימין יבש

אופן הכנה

מערבבים את כל המרכיבים בקערת ערבוב

מכינים את רוטב הויניגרט

מניחים על הסלט על צלחת שטוחה ומזלפים מרוטב הוינגרט.

 

השאירו תגובה: