ECO_CU_FLYL
MIC_FLYR

סלט קיסר עם סלמון (מנה)

מאת: - הגר שפר - Eatgood

 

רכיבים:

פילה סלמון טרי -200 גרם

OF250

כף רוטב צ׳ילי ללא סוכר

מלח ופלפל

חסה סלנובה או כל חסה אחרת שאתם אוהבים

חופן עגבניות שרי

חצי אבוקדו

לרוטב:

2 כפיות מיונז

כפית גדושה חרדל

3 כפות מים

 

הכנה:

מחממים תנור ל-220 מעלות מסדרים על 2 ניירות אפיה את הסלמון במרכז, סוגרים את נייר האפייה למעטפה כך שהנייר לא יהיה צמוד מידי לדג והדג יתייבש מעולה גם מהאדים. מכניסים לתנור ל 15-10 דקות (תלוי במידת העשייה שאתם אוהבים ) בינתיים מסדרים בצלחת את עלי החסה השטופים וחתוכים. חותכים לחצי את עגבניות השרי.מקלפים חצי אבוקדו ופורסים לפרוסות דקות.מסדרים את האבוקדו ועגבניות השרי על החסה ומכינים את הרוטב.כשהסלמון מוכן מפוררים אותו בעדינות עם המזלג ומסדרים על הסלט.

צרו קשר עם EATGOOD בע"מ
* שדות חובה
שלחו
השאירו תגובה: