Vinia_Migdal
Taubread_Migdal

סלט קינואה, חומוס ועשבי תיבול מרענן

מאת: חגית אריאלי - שיינפלד

חומרים לסלט:

צרור עלי כוזברה קצוצים דק
צרור עלי פטרוזילה קצוצים דק
צרור עלי שמיר קצוצים דק
חופן עלי נענע קצוצים דק
2 גזרים שטופים ומגוררים בפומפייה גסה
1/2 בצל סגול חתוך לחתיכות קטנות
3/4 כוס חמוציות מיובשות אורגניות (אפשר להמיר גם בצימוקים)
1 לימון ננסי כולל קליפה ( או מספר פרוסות לימון) חתוכות לחתיכות קטנות

חומרים לרוטב:

3 כפות שמן זית
מיץ לימון סחוט טרי
1-2 שיני שום כתושות
1/2 כף סילאן
מלח ופלפל שחור גס

Alternative_Article

אופן ההכנה:

1.  מערבבים את כל הירקות ועשבי התיבול בקערה
2. מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול ע"פ העדפה אישית.

ניתן לאכול את הסלט כתוספת, או כארוחת צהריים מושלמת (1-2 כוסות סלט, בהתאם להעדפה אישית) בשילוב עם כוס קינואה (ניתן להמיר גם בדגנים אחרים) ו- 1/2 כוס גרגרי חומוס מבושל – מערבבים יחדיו את כל המרכיבים בקערה ואוכלים בתיאבון.

השאירו תגובה: