SmartKish_Fly
LiveWell_Fly

סלט פסטה חגיגי לראש השנה

מאת: המתכון באדיבות השף הראשי של מותג הפסטה ברילה
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון מיוחד שמשלב רימון, תפוח ודבש לכבוד החג

סלט פסטה חגיגי לראש השנה עם רימונים, תפוח ודבש. צילום: אנטולי מיכאלי

SmartKish_In

צריכים להביא איתכם מנה לארוחת החג? עם סלט הפסטה הזה לא תוכלו לפספס!

למתכונים נוספים שמתאימים לראש השנה:

עוגת תפוחים לראש השנה

מתכון וידיאו: עוגת דבש תמרים

ריבת תפוחים ללא תוספת סוכר

מתכון סלט פסטה חגיגי לראש השנה

מצרכים

חבילת פסטה "פרפלה" ברילה (500 גרם)

תפוח עץ ירוק מזן גרני סמית'

כוס גרעיני רימון

שקית עלי תרד בייבי

חופן נענע (עלים בלבד)

בצל סגול

100 גרם שבבי שקדים

שליש כוס שמן זית

כף דבש

2 כפות חומץ תפוחים או חומץ יין לבן

מלח ופלפל, לפי הטעם

כף שומשום קלוי

הוראות הכנה

בשלו את הפסטה בהתאם להוראות הכתובות על גבי האריזה.

סננו וצננו.

למניעת הידבקות של הפסטה, ניתן להוסיף לה מעט שמן זית בעודה חמה.

חתכו את תפוח העץ לרבעים, נקו את הזרעים ופרסו אותו לפרוסות דקות.

חתכו לחצי את הבצל הסגול ופרסו אותו לטבעות דקות.

הכניסו את שמן הזית, הדבש, החומץ, השומשום והתבלינים לצנצנת סגורה ונערו היטב, עד שהחומרים מתאחדים לכדי רוטב.

כעת הרכיבו את הסלט:

שפכו לקערה גדולה את הפסטה וערבבו עם עלי התרד, עלי הנענע, פרוסות תפוח העץ והבצל.

שפכו מעל את הרוטב וערבבו היטב.

לפני ההגשה קלו את השקדים על מחבת יבשה ופזרו אותם ואת גרעיני הרימון מלמעלה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו