BODY_B_FLYL

Powered by WP Bannerize

BODY_B_FLYR

Powered by WP Bannerize

סלט עדשים שחורות

מאת: לימור עברון גילת, מטפלת משפחתית ומנחת קבוצות הרזיה

צילום: RF123

מצרכים:

400 גר’ עדשים שחורות מושרות במים לפחות לשעה
3 בצלים בינוניים
2 כפיות שמן זית
מלח
כמון
• אופציה לתוספת: פטרוזיליה, עירית, בצל סגול ומיץ לימון

אופן ההכנה:

מקפיצים בצל חתוך לרצועות עד שמזהיב. מוסיפים את העדשים המסוננות, מערבבים, מוסיפים מים עד כיסוי ומניחים לרתיחה על אש קטנה עד שהמים מתאדים והעדשים הן בדרגת אל דנטה. זמן ממוצע: כ-35 דקות. כשמוכן, מוסיפים תבלינים ועלים קצוצים על פי הבחירה ומערבבים היטב.

השאירו תגובה: