SHABAT_MIG_L

Powered by WP Bannerize

RONY_FLYR

Powered by WP Bannerize

סלט אורז בר שחור

ליזה ארזואן
מאת: - מאבחנת באירידיולוגיה ורפלקסולוגיה. מטפלת בתזונה, צמחי מרפא, פרחי באך, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך ועוד
אורז הבר השחור ידוע בערכיו התזונתיים הגבוהים. הוסיפו לו תיבול פשוט וקיבלתם מעדן בריא ומזין
אורז שחור

אורז בר מזין יותר מאורז לבן (123RF)

המרכיבים

1 כוס אורז בר

1 לפת חתוך לקוביות

1 גזר חתוך לקוביות

1 כף רסק עגבניות (ללא תוספת סוכר)

1 בצל סגול

1/4 זר פטרוזיליה

3 כפות רוטב סויה

1 כפית תערובת קארי צהוב

אופן ההכנה

מבשלים את האורז במים חמים ומסננים כשהוא רך (אופן הבישול הוא כמו זה של פסטה).

מטגנים בשמן זית את הבצל ובהדרגה מוסיפים את הלפת והגזר.

כשהאורז מוכן מערבבים יחד עם הירקות מוסיפים את רסק העגבניות, סויה, קארי ופטרוזיליה, ומגישים.

צרו קשר עם ליזה ארזואן
* שדות חובה
שלחו
השאירו תגובה: