Marina_Migdal
ECO_3

מתכון לפוקאצ'ה איטלקית עם ענבים וללא גלוטן

מאת: - חברת OIG שיווק והפצה בע"מ
גם אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן - מגיע לכם להתפנק עם פוקאצ'ה כמו באיטליה!
פוקצ'ת ענבים

פוקצ'ת ענבים

בואו לראות את השף אייל פינקלשטיין מכין את הפוקאצ'ה המפנקת והיפהפה הזו.

כל מה שתצטרכו כדי להכין אחת כזו גם במטבח שלכם זה:

קילו קמח ללא גלוטן קאפוטו

500 מ"ל מים

Insta_Inside

300 גרם יוגורט 5%

14 גרם שמרים יבשים

כפית מלח

80 גרם שמן זית

3 כפות חומץ בלסאמי

וכוס ענבים לבנים ואדומים

למתכוני בריאות נוספים ללא גלוטן:

פיצה קראנצ'ית מכרובית

קרקרים ללא גלוטן

מתכון גאוני ללאפה ללא גלוטן

אופן ההכנה:

מערבבים במיקסר מים, יוגורט, שמן זית, שמרים ומלח.

מוסיפים את הקמח לאט לאט עד קבלת בצק אחיד.

הבצק דביק וזה בסדר.

מניחים להתפחה מכוסה 4 שעות.

מניחים את הבצק על נייר אפייה משומן ומרדדים בידיים משומנות מעט לגודל התבנית מכסים להתפחה נוספת.

מחממים תנור ל-220 מעלות.

את הענבים חוצים ומשרים בחומץ הבלסאמי לשעה.

משבצים בבצק ואופים עד הזהבה.

עכשיו ראו איך עושים זאת כאן:

 

צרו קשר עם OIG



    * שדות חובה


    השאירו תגובה: