OIG_FLY_R

Powered by WP Bannerize

ecosapp_CU_R

Powered by WP Bannerize

מתכון לכרובית צלויה להכנה פשוטה בבית

מאת: השף יוסי צרפתי
טוויסט טעים במיוחד לכרובית הקלאסית והבריאה

 

מצרכים:

ראש כרובית אחד
שקדים לבנים פרוסים
בצל סגול רצועות
טחינה גולמית
לרוטב:

2 שיני שום
שמן זית
מיץ לימון
מלח אטלנטי
אופן הכנה.

מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ומפזרים על מגש עם נייר אפייה. מזלפים מעל שמן זית ומלח אטלנטי ומכניסים לתנור ל14 דקות ב250 מעלות
במקביל טוחנים במעבד מזון שמן זית לימון ושום לרוטב הומוגני וחלק
מזלפים על צלחת טחינה גולמית מסדרים מעל את הכרובית מזלפים מהרוטב מלח גס שקדים פרוסים ובצל סגול.

ובתיאבון

 

המתכון באדיבות  השף יוסי צרפתי לפארוק בשוק; ביסטרו בר,"פארוק בשוק" השיק לאחרונה מנות ספיישל חדשות בניחוח יפואי.

השאירו תגובה: