himalayaKrem_Fly
bari14_Fly

מתכון לכרובית צלויה להכנה פשוטה בבית

מאת: השף יוסי צרפתי
זמן קריאה: < 1 דקה
טוויסט טעים במיוחד לכרובית הקלאסית והבריאה
bari14_In

 

מצרכים:

ראש כרובית אחד
שקדים לבנים פרוסים
בצל סגול רצועות
טחינה גולמית
לרוטב:

2 שיני שום
שמן זית
מיץ לימון
מלח אטלנטי
אופן הכנה.

מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ומפזרים על מגש עם נייר אפייה. מזלפים מעל שמן זית ומלח אטלנטי ומכניסים לתנור ל14 דקות ב250 מעלות
במקביל טוחנים במעבד מזון שמן זית לימון ושום לרוטב הומוגני וחלק
מזלפים על צלחת טחינה גולמית מסדרים מעל את הכרובית מזלפים מהרוטב מלח גס שקדים פרוסים ובצל סגול.

ובתיאבון

 

המתכון באדיבות  השף יוסי צרפתי לפארוק בשוק; ביסטרו בר,"פארוק בשוק" השיק לאחרונה מנות ספיישל חדשות בניחוח יפואי.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו