MarinaArticle_Fly
MarinaArticle_Fly

מרק מיסו טעים במיוחד עם ג'ינג'ר ולימונית

מאת: - הוצאת ספרי הבריאות הגדולה בישראל
לימונית היא מרכיב חשוב במטבח התאילנדי. היא מוסיפה למרקים טעם מרענן ונפלא, במיוחד בשילוב עם מיסו וג'ינג'ר

מרק מיסו בטעם ג'ינג'ר ולימונית. צילום: pexels

MyShemenBoost_In

את המרק הטעים והמחזק הזה מומלץ להגיש עם סלט ודגנים.

המתכון לקוח מתוך הספר "דיאטה סקסית משגעת – תוכנית מהפכנית להרזיה, ניקוי רעלים ובריאות טובה", והוא באדיבות קפה קנדל, ניו-יורק, www.candlecafe.com.

שימו לב – המתכון כתוב בלשון נקבה, מכיוון שזוהי לשון הספר הפונה לנשים (גם גברים ייהנו מהמתכון, כמובן).

מחפשים עוד מרקים טעימים ובריאים? הנה כמה הצעות:

מרק שמנצח כאבים כרוניים

מרק בצל לחיזוק מערכת החיסון

שני מתכונים למרקים חורפיים מאיצים מטבולית

מתכון למרק מיסו עם ג'ינג'ר לימונית

מצרכים ל-8-6 מנות:

8 כוסות מים

גבעול לימונית, קטום וקצוץ דק

1 כפית שמן שומשום

1 כוס בצל צהוב או לבן חתוך לשניים ופרוס דק

2 כפות שורש ג'ינג'ר קצוץ

¾ כוס מיסו לבן

1 כוס פטריות אנוקי, לקישוט

1 כוס בצל ירוק, קצוץ דק (החלק הירוק בלבד), לקישוט

הוראות הכנה:

הביאי לרתיחה את המים והלימונית.

הקטיני את האש ובשלי על להבה נמוכה במשך 15 דקות.

זרקי את הלימונית.

סנני את המים ושמרי אותם.

חממי את השמן במחבת ואדי את הבצל והג'ינג'ר במשך כ-10 דקות, עד שהבצל הופך שקוף.

העבירי לסיר מרק והוסיפי את המים ששמרת.

הביאי לרתיחה, הקטיני את האש ובשלי במשך 5 דקות, ללא כיסוי, על להבה נמוכה.

כבי את האש וערבבי פנימה את המיסו.

חלקי את המרק לקעריות, קשטי בפטריות אנוקי ובצל ירוק והגישי מייד.

רוצה פרטים נוספים על הספר?



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו