MAN_FLYL

Powered by WP Bannerize

ECO_CU_FLYR

Powered by WP Bannerize

ממרח שעועית אדומה

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית

חומרים:

2 כוסות שעועית אדומה
בצל חתוך לרבעים
4 גבעולי טימין
גבעול רוזמרין
2 שיני שום
שליש כוס שמן זית

אופן ההכנה:

משרים שעועית במים כל הלילה, מסננים ושמים בסיר עם בצל, טימין, רוזמרין ושום.
מכסים במים ומבשלים עד שהשעועית מתרככת (מוטב להשתמש בסיר לחץ).
מסננים, מועכים את השעועית, מוסיפים בהדרגה שמן, מלח ופלפל, ומערבבים עד שמתקבל ממרח חלק.

השאירו תגובה: