OF_FLYL
FOCUS_DETOXFLYR

מלבי קוקוס משכר

מאת: - יועצת מוסמכת לאורח חיים בריא בוגרת המכון לתזונה אינטגרטיבית ניו יורק
פינוק מדהים שהוא גם חגיגי

קינוח חגיגי  נטול גלוטן

 

למעדן:

1 מיכל של 500 מ”ל של נוזל קוקוס  למשל של חברת aroy-d בקרטון ירוק

3/4 עד 1 כף של ג’לטין

* טבעונים יכולים להשתמש באגר אגר

מעט תמצית וניל / מקל וניל אמיתי

1/2 כפית קינמון טחון (רק אם אוהבים)

1-3 כפות ממתיק לבחירה: דבש / מייפל / סוכר קוקוס (אפשר גם להשמיט ולשים את ההמתקה ברוטב)

 

אופציות לגיוון:

מקום וניל, טיפה של מי ורדים. יוצא כמו מלבי. להוסיף מעל, רוטב פירות יער עם מעט סוכר קוקוס. 1/2-1 כף אבקת חרובים טבעית / קקאו / שבבי קוקוס, מקל וניל וכו

 

הכנה –

לחמם על אש קטנה את כל הרכיבים מלבד הגלטין. כשהוא חמים / חם להתחיל להוסיף אותו בהדרגה לתערובת תוך כדי ערבוב . ככל שתשימו יותר גלטין התערובת תהיה צמיגית יותר, פחות גלטין תערובת רכה יותר…מעבירים לכלי זכוכית / תבנית ומייצבים במקרר עדיף ללילה

מקשטים בתותים, שבבי קוקוס, אבקת חרובים, קינמון או פירות טריים.

צרו קשר עם גלי הנדל
* שדות חובה
שלחו
השאירו תגובה: