עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > לתת לתת הלתת היא שעורה נבוטה וקלויה. בזמן הנביטה נוצר, בין היתר, גם סוכר הלתת, המורכב משתי יחידות של גלוקוז ונקרא גם "מלטוז". מוצרים שאולי יעניינו אותך קרם עיניים אנטיאייג׳ינג | ANTI-AGING EYE CREAM G.I.Balance תכנית המלוכה בהתאמה אישית ליקוריץ' פטנט המקורי ZERO BACTER SLEEPI בנוסף אולי תאהב/י חטיפי קרמל ופקאן טבעיים – הפינוק הבריא של אחה"צ פירות: נכון או לא נכון? פנקייק שיבולת שועל ובננה רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו