עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > לתת לתת הלתת היא שעורה נבוטה וקלויה. בזמן הנביטה נוצר, בין היתר, גם סוכר הלתת, המורכב משתי יחידות של גלוקוז ונקרא גם "מלטוז". מוצרים שאולי יעניינו אותך ספר הפרעת קשב- רפואת יתר ספר: 100 מתכונים לנשים עסוקות טיפול באמצעות רפואת תדרים ORGANIC CURCUMIN EXTRACT אזוביוטיקה – שמן אורגנו בנוסף אולי תאהב/י הפוגה מבורכת של בריאות פשטידת פטריות מושלמת לפסח - טבעונית וללא גלוטן תה לזרימה חופשית רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו