himalayaKrem_Fly
Thymoquin_Fly

לרגל יום הטבעונות - נגיסי תרד מושלמים

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
אין אולי ירק שמזוהה עם טבעונות יותר מתרד. לרגל יום הטבעונות, קבלו מתכון נהדר לנגיסי תרד טעימים, עשירים בסידן וברזל, ללא גלוטן ופשוטים להכנה

מתכון לנגיסי תרד. צילום: אפרת נבון

Nadar_IN

תרד הוא אחד הירקות הבריאים עבורנו, וכמה כיף לאכול אותו בצורה הזו .נגיסי התרד יכולים לשמש כמתאבן טעים, או כארוחה קלילה לצד סלט ירקות עשיר.

למתכוני תרד נוספים:

תבשיל תרד ודלעת

פלאפל תרד

מאפינס תרד עשירים

מתכון נגיסי תרד

מצרכים לכ-20 נגיסי תרד:

3 כוסות עלי תרד שטופים ודחוסים

כף חמאת שקדים

כף שמן זית מכבישה קרה

3 כפות קמח עדשים כתומות

חצי כפית מלח הימלאיה דק

2 כפות שמרי בירה

150 גרם פטה טבעונית מגוררת

שמן זית למריחה על נייר האפייה

לקישוט: שומשום שחור / מלא (אפשר גם וגם)

הוראות הכנה:

1. מאדים את עלי התרד בסיר מכוסה על אש נמוכה למשך כ-20 דקות עד שהם מאבדים נפח.

2. מכבים את האש וממתינים כ-10 דקות שהתרד יתקרר.

3. סוחטים את התרד מנוזלים, ומוסיפים לסיר את שאר הרכיבים.

4. מעבדים בידיים עד לאיחוד.

5. יוצרים כדורים קטנים בגודל של אגוז מלך.

6. טובלים בשומשום ומניחים בתבנית על נייר אפיה משומן בשמן זית תוך כדי פחיסה עדינה.

7. אופים בחום של 170 מעלות כ-15 דקות על כל צד.

צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו