Focus40_FLY
beadletsC_Fly

לביבות קישואים אפויות ללא גלוטן

מאת: גבריאלה חבויניק – נטורופתית והרבליסטית, מנהלת משותפת בקהילת "מפצחות את אתגר גיל המעבר"
זמן קריאה: < 1 דקה
קישואים טריים, תיבול עדין, אפייה בתנור (בלי טיגון!) וטוויסט ללא גלוטן שהופך את הלביבות האלו לקלילות במיוחד

לביבות קישואים אפויות ללא גלוטן. צילום: 123rf

INS25_IN

למי שאוהב לאכול טעים, אבל גם להרגיש טוב – לביבות הקישואים האלה אפויות, ללא גלוטן ועמוסות ברכיבים מזינים.

נהדרות כתוספת בריאה לשולחן החג, או כארוחת ערב קלילה וטעימה.

נסו ותיהנו!

למתכוני בריאות נוספים על בסיס קישואים:

סלט קישואים מרענן

נודלס קישואים ברוטב פסטו

מרק קישואים דל פחמימה

מתכון ללביבות קישואים אפויות ללא גלוטן

מצרכים:

4 קישואים

בצל בינוני

2 ביצים (עדיף ביצי חופש אורגניות)

2 כפות של קמח שקדים

מלח ופלפל, לפי הטעם

מעט שמן קוקוס או שמן זית לשימון התבנית

הוראות הכנה:

חממו תנור ל-180°C.

גרדו את הקישואים והבצל בפומפייה גסה, וסחטו היטב.

ערבבו עם כל שאר הרכיבים.

צרו לביבות, הניחו על גבי תבנית משומנת ואפו למשך כעשר דקות.

לביבות קישואים אפויות ללא גלוטן. צילום: pexels

לביבות קישואים אפויות ללא גלוטן. צילום: pexels

בתיאבון!


רוצים ללמוד על התזונה שמסייעת להתמודד עם אתגרי גיל המעבר?

גבריאלה חבויניק ועינת ברקן, מנהלות קהילת "מפצחות את אתגר גיל המעבר", יסקרו בהרצאתן בכנס INSPIRATION 2025 את ההתאמות התזונתיות והטכניקות הנוספות להפחתה ואיזון של תסמיני גיל המעבר.

לחצו על הסרטון כדי לשמוע מהן על מה שצפוי לכם שם:

ההרצאה מיועדת למטפלים ברפואה משלימה ואינטגרטיבית.

לפרטים והרשמה עברו לאתר כנס INSPIRATION 2025

* לקבלת הנחה מיוחדת לגולשי EatWell, הקלידו קוד קופון: 1214

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו