לביבות קישואים אפויות ללא גלוטן
למי שאוהב לאכול טעים, אבל גם להרגיש טוב – לביבות הקישואים האלה אפויות, ללא גלוטן ועמוסות ברכיבים מזינים.
נהדרות כתוספת בריאה לשולחן החג, או כארוחת ערב קלילה וטעימה.
נסו ותיהנו!
למתכוני בריאות נוספים על בסיס קישואים:
מתכון ללביבות קישואים אפויות ללא גלוטן
מצרכים:
4 קישואים
בצל בינוני
2 ביצים (עדיף ביצי חופש אורגניות)
2 כפות של קמח שקדים
מלח ופלפל, לפי הטעם
מעט שמן קוקוס או שמן זית לשימון התבנית
הוראות הכנה:
חממו תנור ל-180°C.
גרדו את הקישואים והבצל בפומפייה גסה, וסחטו היטב.
ערבבו עם כל שאר הרכיבים.
צרו לביבות, הניחו על גבי תבנית משומנת ואפו למשך כעשר דקות.
לביבות קישואים אפויות ללא גלוטן. צילום: pexels
בתיאבון!
רוצים ללמוד על התזונה שמסייעת להתמודד עם אתגרי גיל המעבר?
גבריאלה חבויניק ועינת ברקן, מנהלות קהילת "מפצחות את אתגר גיל המעבר", יסקרו בהרצאתן בכנס INSPIRATION 2025 את ההתאמות התזונתיות והטכניקות הנוספות להפחתה ואיזון של תסמיני גיל המעבר.
לחצו על הסרטון כדי לשמוע מהן על מה שצפוי לכם שם:
ההרצאה מיועדת למטפלים ברפואה משלימה ואינטגרטיבית.
לפרטים והרשמה עברו לאתר כנס INSPIRATION 2025
* לקבלת הנחה מיוחדת לגולשי EatWell, הקלידו קוד קופון: 1214