ecosupp_FLY

Powered by WP Bannerize

BODY_B_FLYR

Powered by WP Bannerize

לביבות בננה

מאת: הילה נוה, נטורופתית
מהירות הכנה שכיף להכין עם הילדים

השבוע חזרה ביתי מהגן, וביקשה שנכין יחדיו לביבות לכבוד חג החנוכה. החלטתי שהשנה ננסה להכין משהו קצת יותר בריא מלביבות גבינת העזים האפויות, אותן נהגתי להכין בעבר.

עלה בראשי רעיון להחליף את הגבינה במשהו שילדים אוהבים, כמו בננה שמרקמה נראה מתאים ויכול להוות תחליף לגבינה.

רקחנו יחדיו את הבלילה, נהנינו מהיצירה המשותפת וזמן האיכות, כל בני המשפחה אהבו את הלביבות החדשות, ובצלחת נשארו רק הפירורים. הנה התוצאה לפניכם:

המצרכים:

חצי כוס קמח כוסמין
2 בננות בשלות
1 כף שטוחה של שמן קוקוס
1 כף דבש טבעי
1 ביצה אורגנית

אופן ההכנה:

• מחממים תנור ל- 180 מעלות.
• מעבירים את הקמח והביצה לקערה.
• בקערית נפרדת מועכים את הבננות ומוסיפים את השמן והדבש תוך כדי ערבוב, לתערובת אחידה.
• יוצקים את התערובת אל הקמח ומערבבים היטב.
• על גבי נייר אפיה יוצקים לביבות קטנות בעזרת כפית.
• מכניסים לתנור למשך 15-20 דקות, עד שהלביבות מזהיבות.

בתיאבון, וחג אורים שמח

הילה

השאירו תגובה: