9KATEDRAFLYL

Powered by WP Bannerize

9KATERDRFLYR

Powered by WP Bannerize

לאבנה קשיו

מאת: שונית הראל, נטורופתית
קרמי, מפנק וטבעוני
בסדנאות הבישול הבריא שלי ובסדנאות ה Detox יש מתכון פשוט, שנשמע קצת מוזר ואולי כזה שלא יהיה בחיים סיכוי שתכינו.
אבל אם תטעמו אותו תגידו "וואו! זה באמת רק קשיו, לימון ומלח"
ואני אחזור ואגיד "נשבעת 🙂 "
ממרח פשוט מאוד להכנה ומפתיע בטעמו, מתאים לתקופת הניקוי וירשים את האורחים בשבועות הקרוב!

מצרכים:
1 כוס קשיו מושרים לילה במים מסוננים
מיץ טרי מחצי לימון
מעט מלח הימלאיה או מלח ים דק
1 כמוסה של פרוביוטיקה (לא חובה)
תבלינים להוספה לפי הטעם כמו זעתר, סומק, שום, שמיר (לא חובה)

אופן הכנה:
לסנן את הקשיו מהמים, לאחר ההשריה.
להעבירו לבלנדר עם מיץ לימון עד חצי מהגובה + הפרוביוטיקה.
לטחון היטב, כ- 5 דקות עד למרקם חלק של לאבנה.
לא להתפתות להוסיף עוד נוזלים כדי שלא יהיה דליל מדי.
* תוספת הפרוביוטיקה תיתן מרקם יותר אוורירי ככל שיעבור הזמן במקרר וכמובן היא מצויינת למעיים.
אבל ממש לא חובה.
לתבל במלח הימלאיה ותבלינים לפי הטעם ולהעביר לקירור.
להגיש בצלחת עם זעתר, סומק ושמן זית.
נשמר במקרר עד כ-5 ימים.

שיהיה חג דיטוקס ושבועות שמח!

המתכון באדיבות שונית הראל שמעבירה סדנאות דיטוקס. המשתתפים בסדנאות שלה טועמים  את הלאבנה קשיו ולומדים עוד הרבה מטעמים בריאים.
שונית

השאירו תגובה: