EcosuppProbiotics_Fly
EcosuppProbiotics_Fly

כריך עשיר בחלבון

מאת: המתכון באדיבות "חקלאי גרנות" - מגדלת ומשווקת האבוקדו ופירות ההדר הגדולה בישראל
זמן קריאה: < 1 דקה
טעים, מזין, עשיר בחלבון וקל להכנה: כריך עם סלמון, אבוקדו וביצה שכיף להכין וכיף לאכול

כריך עשיר בחלבון. צילום: הדס ניצן

Jeliat_In

מחפשים רעיון לארוחה מהירה, משביעה ובריאה? הנה מתכון לכריך שהוא גם טעים במיוחד וגם עשיר בחלבון – שילוב של סלמון, אבוקדו וביצה.

הכריך הזה פשוט להכנה, מתאים לארוחת בוקר, ערב או ביניים, והוא יכול להשתלב מצוין בתפריט יומי מאוזן.

למתכוני כריכי בריאות נוספים:

כריך אביב עם טופו

סנדוויץ' פסטו

ממרח זוקיני ועדשים שחורות

מתכון לכריך עשיר בחלבון

מצרכים ל-2 מנות:

2 פרוסות של לחם דגנים קלויים או לחם מחמצת

אבוקדו בשל מוכן לאכילה, פרוס לפרוסות דקות

2 ביצים קשות (מומלץ ביצי חופש אורגניות), פרוסות

4 פרוסות של סלמון מעושן

חצי בצל סגול, חתוך לטבעות דקות

2 גבעולים של אספרגוס ירוק, מאודים או חלוטים קלות

כפית שמן זית כתית מעולה

מעט פלפל שחור גרוס ומלח ים

2 פלחים של לימון

2 גבעולים של בצל ירוק (לקישוט)

הוראות הכנה:

קלו את פרוסות הלחם עד שהן זהובות ופריכות.

סדרו את פרוסות האבוקדו בצורת מניפה על כל פרוסת לחם.

הניחו מעל פרוסות ביצה קשה ופרוסות סלמון מעושן.

הוסיפו מעל את גבעולי האספרגוס וטבעות הבצל הסגול, ותבלו במעט פלפל ומלח.

זלפו קצת שמן זית מלמעלה, והגישו לצד פלח לימון ובצל ירוק לקישוט.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו