LiveWell_Fly
Liat_Fly

טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוני

לרגל יום האבוקדו הבינלאומי, שמצוין מידי שנה ב-31 ליולי ולרגל החופש הגדול - מתכון חגיגי עם הפרי הירוק

צילום: הדס ניצן

Liat_IN

זה הזמן להתנסות עם מתכון מתוק לקינוח הכי מקורי שיש – טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוני. המתכון קל הכנה, מומלץ להכינו יחד עם הילדים בבילוי משותף בחופשת הקיץ וליהנות מפינוק מתוק, טעים ומיוחד, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו. קיץ שמח ומהנה!

מצרכים:

1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

1 כוס אגוזי מקדמיה

1 וחצי כף אבקת קקאו איכותית

10 תמרים מגולענים

סירופ מייפל להמתקה לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. בבלנדר רב עצמה כותשים כוס אגוזי מקדמיה עם תוכנו של אבוקדו בשל.
  2. מוסיפים כף וחצי אבקת קקאו איכותית, 10 תמרים (ללא חרצן) וסירופ מייפל להמתקה לפי הטעם.
  3. מכניסים את התערובת למקרר לכמה שעות.
  4. מגלגלים לכדורים בתוך אבקת קקאו / אגוזי פיסטוק / קוקוס עד לציפויים המלא.
  5. מאחסנים במקפיא ומגישים קר.

המתכון באדיבות חקלאי גרנות חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים בהם מותג "אבוקדו גרנות".

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו