O3_FLYL

Powered by WP Bannerize

WING_FLYR

Powered by WP Bannerize

טעים להכיר את ד"ר דורית מאיר

היא אוהבת בלינצ'ס אבל בחיים לא תאכל בורקס או ג'חנון. ד"ר מאיר מספרת הכל (ומפנקת במתכון)

ד"ר דורית מאיר- מנהלת המרכז להרזיה, בריאות וניקוי רעלים היא נטורופתית , מומחית לתזונה טבעית, מטפלת בבעיות בריאות, השמנה והתמכרויות, מנחה סדנאות לניקוי רעלים בהן מרזים 3-11 קילוגרם  ומשפרים מאוד בעיות בריאות כמו: סוכרת, לחץ דם, דלקות פרקים, כולסטרול, גמילה מהתמכרויות, ועוד…

 

מה המאכל שאת הכי אוהבת לאכול?

שייקים ירוקים.

 

מה האוכל המושלם לשבת בבוקר?

ארוחת בוקר בבית קפה.

 

תארי את ארוחת הבוקר הממוצעת שלך

שייק ירוק או מיץ ירקות ופירות או 2 פריכיות + ממרח +סלט ירקות.

 

איזה מיתוס הכי גדול על תזונה את מכירה?

שכדי לרזות צריך לאכול כמה שפחות, ואני בהחלט חושבת שאם ננקה את הגוף מרעלים, נאכל את המזונות שמתאימים לסוג הדם שלנו ונאכל מזונות עם ערכים תזונתיים גבוהים, גופינו יהיה מאוזן ויעבוד בצורה האופטימאלית.

 

איזה מאכל מעלה לך הכי הרבה זיכרונות?

סופריטו: תפוחי אדמה עם רוטב בתנור: מזכיר לי את הילדות והחגים בבית.

 

מה בחיים, אבל בחיים לא תאכלי?

לא אוכל בורקסים, ג'חנון, מזונות מעובדים ומוכנים הנמכרים במרכולים.

 

איזה אוכל תיקחי איתך ליום ארוך ולא צפוי?

אקח אתי ירקות, פריכיות עם ממרח, פירות חיים, שקדים ואגוזים לא קלויים, תמרים.

 

מה החטא האהוב עליך?

עוגת גבינה, בלינצ'ס גבינה.

 

במי לבחור, דיאטנית קלינית או נטורופתית?

אבחר חד משמעית בנטורופתית היות שהיא מטפלת במקור הבעיה ולא בסימפטום באמצעות: תזונה מתאימה, צמחי מרפא ומיצים או שייקים ירוקים ומאפשרת לגוף לעבוד עם כוחות הריפוי שלו ללא תרופות. כמעט כל בעיית בריאות ניתן לשפר משמעותית או להעלים ללא תרופות או עם מינוני תרופות כמה שיותר נמוכים.

 

מה דעתך על המשפט? "זה לא מה שאת אוכלת אלא מה שאוכל אותך?"

חשוב מאוד מה שאת אוכלת ונכנס לפה וגם מה שאוכל אותך: להשתדל לנטרל כמה שיותר כעסים ורגשות שליליים וכל מה שמכווץ אותנו, וזאת בעזרת: שינוי המחשבות שלנו, מדיטאציה, NLP, שיטת העבודה של ביירון קייטי ועוד… וכמה שיותר להיות בתדר של שמחה.

 

המתכון המנצח של דורית – ממרח פסטו

1 חבילה עלי בזיליקום ללא הגבעולים, 1 כף צנוברים טריים, 2 שיני שום,

3 כפות שמן זית,חצי כפית מלח אטלנטי גס.

אופן ההכנה:

במעבד מזון שמים את כל הרכיבים ומערבלים. ככל שתוסיפו יותר שמן – כך המחית תהיה חלקה יותר.

השאירו תגובה: