Guy Noam_OZEN

Powered by WP Bannerize

new_aging_flytopright

Powered by WP Bannerize

טוסט גבינת עיזים וממרח פלפלים - ללא גלוטן

לרגל שנת הלימודים שבפתח מגישה חברת שר (Schär), בשיתוף השף והדיאטן אודי ברקן, טוסט קל הכנה וטעים, עם לחם טרי ללא גלוטן. במתכון לחם אוורירי ורך מסוג "רוסטיקו", בשילוב גבינת עיזים של "ליב" וממרח פלפלים.
כריך ללא גלוטן

כריך ללא גלוטן. צילום: גל זהבי.

הטוסט מתאים כארוחת בוקר או ערב מזינה להורים וילדים וכן ככריך נפלא לבית הספר. הלחם הטרי של שר, המשווק על ידי חברת ליב, הוא היחיד בישראל אשר מגיע מוכן לאכילה, ללא צורך בהקפאה וללא חומרים משמרים, זאת הודות לאריזת וואקום חדשנית.

מצרכים:

לטוסט:

 

לממרח הפלפלים:

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את כל רכיבי ממרח הפלפלים ושומרים במקרר.
  2. מורחים את שתי פרוסות הלחם בממרח הפלפלים, מניחים את פרוסות גבינת העיזים

והאורגנו וסוגרים.

  1. מורחים את הטוסט משני הצדדים במעט שמן זית וצולים בטוסטר לחיץ כ-10 דקות.
  2. מומלץ להגיש לצד סלט קטן של עלי רוקט, עלי בזיליקום, אגוזי מלך קצוצים ומלפפון

פרוס.

השאירו תגובה: