BARA_FLYL

Powered by WP Bannerize

BODY_B_FLYR

Powered by WP Bannerize

טבולה קינואה עם זרעי המפ

מאת: אומינה קדמי

חומרים:

100 גרם קינואה מבושלת – (15 גרם חלבון)
50 גרם פיטרוזיליה קצוצה דק – (10 גרם חלבון)
3 כפות המפ – 9 גרם חלבון
20 גרם שקדים קצוצים – 3 גרם חלבון
3 כפות שמן זית
קורט מלח
2 כפות מיץ לימון
סה"כ – 37 גרם חלבון

הכנה:

מבשלים את הקינואה ומניחים להצטנן. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים.

לאתר של אומינה

השאירו תגובה: