עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > הידרוגנציה (Hydrogenation) הידרוגנציה (Hydrogenation) תהליך כימי שבו נעשה שימוש במימן, בין היתר, כדי להפוך שמנים נוזליים לשומנים מוקשים. מוצרים שאולי יעניינו אותך ספר הבישול של מחקר סין פרוביוטיקה 25 שחרור מהתמכרויות ואכילה רגשית בדיקת אינדקס אומגה 3 פורמולת קומבו משולבת: ספירולינה |כלורלה| מורינגה סירופ אורגנו - סמבוק בנוסף אולי תאהב/י שוקולד ביתי - הגרסה הבריאה אדום עולה – איך למנוע אנמיה בילדים ואיך לטפל בה? לא תאמינו מי נותנת החסות הראשית החדשה של הפועל ת"א רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו