עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > הידרוגנציה (Hydrogenation) הידרוגנציה (Hydrogenation) תהליך כימי שבו נעשה שימוש במימן, בין היתר, כדי להפוך שמנים נוזליים לשומנים מוקשים. מוצרים שאולי יעניינו אותך סדרת כלי בישול BIOCOOK Qi Bao Plus לימודי נטורופתיה שמן MCT אומגה גליל תוצרת טרייה, נקייה מכימיקלים ובריאה, עד הבית נבטי חמניה על מצע בנוסף אולי תאהב/י ספגטי זוקיני בתוספת טופו פריך עוגיות תמרים קלאסיות בגרסה הטבעונית והבריאה פודינג צ'יה עם קרם פירות ואבוקדו רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו