תזונה אינטגרטיבית

Powered by WP Bannerize

תרימה מגנזיום

Powered by WP Bannerize

דייסת קוואקר בניחוחות הודיים

מאת: ליה שומרון, יועצת קולינרית לאוכל ולבישול בריא

פירות בסתיו

חומרים:

1 כוס שיבולת שועל
1/2 2 כוסות מים
2 כוסות חלב סויה
4 כפות סובין שיבולת שועל
1 כף ג’ינג’ר מגורר
1/4 כפית הל
1/4 כפית ציפורן
1/2 כפית קינמון
מעט פלפל שחור
דבש / סילן / סירופ מייפל

הוראות הכנה:

1. בסיר בינוני לערבב את שיבולת השועל עם כל התבלינים ועם הסובין.
2. להוסיף את הנוזלים תוך כדי בחישה.
3. להמשיך לבחוש עד שהדייסה מגיעה לרתיחה.
4. להוסיף נוזלים במידת הצורך לפי רמת הסמיכות הרצויה.
5. להמתיק ולהגיש חם.
6. ניתן להוסיף תוספות כמו בננה, צימוקים, חמוציות, שקדים, פשתן, טחינה (מומלץ).

 

 לאתר של ליה שומרון

השאירו תגובה: