FoodForGood_Migdal
KETO_MIGDAL

גלידה טרופית

מאת: קארונה ירון, מרפאה סינית ושפית בישול בריא
זוהי גלידה בעלת איכות אנטי ויראלית ואנטי בקטריאלית, מתוקה טבעית ומעוררת. לוקחים 2 כפות גלידה, עוצמים עיניים וטסים לאי אקזוטי...

זהו מתכון מתוך דף בספר מתכוני העל הראשון שלי, העוסק בגלידות ומוס, מרענן את הקיץ ומשמח בימים עצובים שכאלה.
ספר מתכוני העל שלי יישלח אליכם במייל, אם תיכנסו לדף הבית שלי, תכניסו את כתובת המייל שלכם בצד שמאל למעלה ותלחצו על הכפתור השחור. התוכנה תבקש מכם את כתובתכם בשנית ואז הספר יישלח אליכם. מקווה שהוא ישמש לכם מקור השראה מעשי. קארונה

חומרים ל 4 מנות:

1/2 כוס שמן קוקוס
2 כוסות מנגו חתוכות וקפואות
2 בננות קפואות
1/2 כפית תמצית ווניל
קורט מלח
1 כפית שבבי קוקוס לקישוט

אופן ההכנה:

לשים בבלנדר את כל החומרים (מלבד הקוקוס) ולערבב היטב.
להגיש בצלוחית או כוס זכוכית יפה מעוטר בשבבי קוקוס.

SA_250

 

השאירו תגובה: