בלינצ'ס מלכותי במילוי יוגורט סויה
את הבלינצ'ס המטריפים והבריאים הללו תוכלו להכין ולאחסן במקרר עד 5 ימים!
שלבו 2 יחידות שלמות לארוחת בוקר מלכותית מתוקה (מקור לחלבון עם פחמימה מורכבת) ותיהנו מכל רגע ללא ייסורי מצפון.
נהדר גם כקינוח קליל ובריא לחג השבועות.
לקינוחי בריאות נוספים מתוך תכנית המלוכה:
כדורים מלכותיים של קוקוס ושקדים
מתכון לבלינצ'ס מלכותי במילוי יוגורט סויה
מצרכים:
חומרי גלם לבלילה:
2 ביצים גודל L (הערת העורכת: מומלץ ביצי חופש אורגניות)
1 כפית תמצית וניל איכותית
1/2 כפית אבקת אפייה
3 כפות קמח שקדים
כף סוכר קוקוס
3 כפות חלב שקדים
חומרי גלם למלית:
¼ גביע יוגורט סויה טבעי 1.7%
¼ כפית קינמון
פירות יער יבשים טבעיים (ללא סוכר)
הוראות הכנה:
ראשית, מערבבים את כל חומרי הגלם לבלילה בעזרת מיקסר, עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה לחלוטין.
בשלב הבא, מחממים מחבת ומשמנים אותה קלות, רק כדי למנוע הידבקות.
כאשר המחבת חמה מספיק, לוקחים מהבלילה בעזרת מצקת ויוצקים למרכז המחבת.
מסובבים את המחבת, כך שהבלילה תתפשט ותיצור שכבה דקה ואחידה המכסה את כל פני המחבת.
כעבור כדקה, הופכים בזהירות לטיגון קצר של הצד השני – רק כמה שניות יספיקו.
לאחר מכן, מוציאים לצלחת ומניחים להצטנן.
ממשיכים באותו האופן עם יתר הבלילה, עד שתסיימו להכין את כל הבלינצ'ס.
בזמן שהבלינצ'ס מתקררים, מכינים את המלית: מערבבים היטב את כל רכיבי המלית בקערה, עד לקבלת תערובת קרמית, חלקה ואחידה.
כעת מגיע שלב ההרכבה: מניחים כף גדושה מהמלית כ־1 ס"מ מקצהו של כל בלינצ'ס, ולאחר מכן מגלגלים בעדינות.
לבסוף, מעבירים את הבלינצ'ס הממולאים לכלי סגור ומצננים במקרר לכמה שעות.
וזהו – בתיאבון!
אהבתם את המתכון לבלינצ'ס?
- בספר 100 המתכונים שלי תוכלו למצוא 10 קטגוריות שונות
- עם מגוון רחב של מנות קלות ועשירות ובעיקר כאלו שלא מרגישות כמו "דיאטה",
ותוכלו לשדרג את שגרת האכילה שלכם ממחר בבוקר.
ככל שתשלבו יותר מתכונים מותאמים מהספר,
תוכלו לחוות ירידה מהירה במשקל בצורה טבעית, טעימה ומהנה!